Gå til hovedindhold

Velkommen til Autismecenter Midtjylland

ved centerleder Peter Grønn Prior

Vores vision er at være et af landets bedste autismecentre, hvor vi sammen med borgeren får skabt trygge rammer. Et sted hvor man kan få et liv med Mening, Trivsel og Udvikling, på trods af de udfordringer man måtte have.

Vores mål er at være en faglig stærk organisation, hvor vi er opdateret på  nyeste viden inden for vores felt og samtidig er en attraktiv arbejdsplads.

Autismecenteret er fordelt på to matrikler i Ikast by på henholdsvis Hagelskærvej og Fasanvej.

Vi har 45 boliger, fordelt på 8 boafsnit, på de to matrikler, samt et aktivitetscenter på Hagelskærvej. 

Boligerne er forskelligt indrettet afhængigt af borgerens behov og ønsker. Der er grønne og indbydende arealer udenfor, og de indendørs omgivelser er indrettet, så de indbyder til, at her er rart at være.

Personalet har høj faglighed og har forskellige uddannelser og kompetencer. Vi lægger vægt på, at både ledelsen og medarbejdere skal have sig selv med på arbejde - både som fagperson og som medmenneske. Personalet skal være der, når borgeren har brug for det - og vi passer på hinanden.

Vi er en arbejdsplads og uddannelsessted for mange mennesker. Der afholdes mange kurser og temadage, så der sikres at personalet har høj faglighed og er i stand til at hjælpe vores borgere og pårørende på bedste måde.

Kig rundt på vores hjemmeside, hvor jeg håber, du finder det, du søger.
Du er altid meget velkommen til at kontakte os, enten pr. telefon eller pr. mail.

Med venlig hilsen
Centerleder Peter Grønn Prior